Mooi en duurzaam wonen in het hart van Zevenaar

Met een architectonische knipoog naar het voormalige BAT-terrein zal in 2019/2020 Woonpark BAT verrijzen. Woonpark BAT wordt een aantrekkelijke combinatie van appartementen, stadsvilla’s, hoek- en tussenwoningen, halfvrijstaande en volledig vrijstaande villa’s. In een mooie industriele stijl, duurzaam (gasloos!), met brede toegangswegen en omsloten door de oude stad en het nieuwe park.

De vijf deelplannen worden in fases opgeleverd en vormen een mooie en duurzame nieuwe woonwijk met 114 woningen en 24 appartementen, rond het nieuwe culturele hart van Zevenaar.

Deelplan 1 en 2, start bouw in 2018

We starten met de bouw van de deelplannen 1 en 2 in 2018. De oplevering vindt plaats in 2019, in het najaar van 2018 zullen we aangeven in welke maand de oplevering plaatsvindt.

1. De Boomgaard

Deelplan De Boomgaard kenmerkt zich door de knusse sfeer van een kleine stad. Langs de groene straten komen 15 mooie hoek- en tussenwoningen met tuinen gelegen op het oosten of westen. Het woonoppervlak is vanaf 118 m².

2. Het Landgoed

Het Landgoed met zijn 21 hoek- en tussenwoningen doet qua architectuur denken aan het voormalige ketelhuis dat zich hier bevond. De woningen, variërend van 120 m² tot 135 m², zijn voorzien van een tuin en dakterras gelegen op het oosten, westen en noorden en bieden uitzicht op het park.

Deelplan 3, start bouw in 2019

Deelplan 3, De Stadstuin, bestaat uit royale stadsvilla's en comfortabele appartementen. De woningen worden opgeleverd in 2020. Begin 2019 zullen we aangeven in welke maand de oplevering plaatsvindt.

3a. De Stadstuin - appartementen

In dit deelplan komen 24 appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. De 3-kamerappartementen hebben een vloeroppervlak van 72 m² tot 93 m². Bewoners parkeren in de ondergelegen parkeergarage. De woningen in dit deelplan zullen in het huursegment worden aangeboden.

3b. De Stadstuin - stadsvilla's

De combinatie van 43 moderne en zeer ruime stadsvilla’s met de 24 appartementen is toonaangevend in Woonpark BAT. De fraai gedetailleerde bouwblokken omvatten ruime stadsvilla’s met drie verdiepingen en een vloeroppervlak van 127 m² tot 144 m², een grote tuin en een dakterras.

Deelplan 4 en 5, start bouw in 2019

De deelplannen 4 en 5 bestaan uit hoek- en tussenwoningen en (half)vrijstaande villa's. De woningen worden opgeleverd in 2020. Medio 2019 zullen we aangeven in welke maand de oplevering plaatsvindt.

4. De BAT-laan

De BAT-Laan ligt centraal gelegen in Woonpark BAT en bestaat uit 22 woningen van 118 m² tot 135 m², waarbij de tuin gelegen is op het oosten of zuiden. Een drietal woningen biedt de mogelijkheid tot het inpandig parkeren in de aangrenzende garage.

5. Het Park

Het Park bestaat uit 10 halfvrijstaande villa’s (181 m²) en 3 vrijstaande villa’s (201 m²), die gerealiseerd worden op zeer royale kavels (van 260 m² tot 389 m²). De tuinen zijn gelegen op het Westen. Bij iedere villa is het mogelijk de auto te parkeren in de bijbehorende parkeergarage en op de eigen oprit.

Meer weten?

Meer informatie? Meldt u aan voor onze nieuwsbriefUiteraard houden we u via deze website en verschillende social media platformen op de hoogte. Binnenkort zijn de verkoopbrochures online en in print beschikbaar.

Sluit Menu